Restaurant Heidehof

Familie Limpens

Wij, Familie Limpens, zijn sinds augustus 2001 uitbater van “Heidehof” en hebben reeds vele gasten mogen verwelkomen in ons sfeervolle restaurant, feestzalen en in onze cafetaria. Samen met onze medewerkers proberen wij altijd het beste voor u te bieden; aankleding, bediening en uiteraard het eten en drinken worden tot in de puntjes verzorgd.

Kom gezellig langs

Bel voor een reservering of kom gezellig langs tijdens onze openingstijden

Restaurant
(0493) 491 564
Cafetaria
(0493) 490 380
Samen dineren

A la carte restaurant

Lekker dineren met vrienden, familie of een zakelijke afspraak. Op het menu staan gerechten van nu! Verantwoord, goed gevuld maar vooral erg lekker. U kunt uw reservering telefonisch of via het reserveringsfomulier doorgeven zodat wij rekening kunnen houden met uw komst.

Even snel een hapje eten? Laat het ons tijdig weten! Uiteraard kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen gelang uw wensen. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden een passend voorstel op maat met vooraf bij u bekende all-in prijzen.

Iets te vieren?

Feesten bij Heidehof

Uiteraard kunt u altijd geheel vrijblijvend een offerte aanvragen gelang uw wensen. Wij spelen graag in op uw wensen en bieden een passend voorstel op maat met vooraf bij u bekende all-in prijzen. Van bedrijfsfeest tot huwelijksfeest, bij Heidehof valt er vanalles te vieren!

Lekker eten bij u thuis!

Catering mogelijkheden

Feesten en partijen bij u thuis of op locatie, Heidehof staat voor u klaar! Wij verzorgen voor u de gehele catering, het enige wat u hoeft te doen is te genieten van onze cateringservice.

Voor een snelle hap

Cafetaria Someren-Heide

Voor de snelle hap kunt u terecht in onze Cafetaria “Heidehof”, een zeer gezellige cafetaria met twintig zitplaatsen.