Samen vieren

Uw bedrijf bij Heidehof

Uw bedrijfsfeest organiseren we niet alleen voor uw, maar vooral met u en uw gasten. Wij nemen de organisatie graag van u over, waarbij u en uw gasten niets tekort komen. Alles natuurlijk in goed overleg!
De feesterijzaal is modern en compleet ingericht met onder andere een groot beweegbaar podium, perfecte geluidsinstallatie en mogelijkheid tot een lichtshow.

Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend informatie opvragen.

Feesten in de feestzalen van Heidehof

Heidehof Someren kent 2 zalen. “De Feesterij” en “De Proeverij”.

De “Feesterij” is zeer geschikt voor grote gezelschappen vanaf 50 tot 250 gasten. Deze zaal is indien nodig te schakelen met de ernaast gelegen “Proeverij”,
zodat er een geheel ontstaat voor een gezelschap tot ruim 350 gasten. Onze feestzaal is dus uitermate geschikt voor feesten, (jubileum) bruiloften, presentaties, conferenties, cabaretavonden en uiteraard ook voor allerlei samengestelde arrangementen.

Onze accommodatie is modern en compleet ingericht met onder andere een groot beweegbaar podium, perfecte geluidsinstallatie en mogelijkheid tot een lichtshow. Uiteraard kunnen wij u ook adviseren op het gebied van entertainment boekingen zoals DJ’s, orkest, bands, diner shows, cabaret, etc.