Hapjes arrangement

Uw gasten kunnen de gehele avond lekker proeven van onze gerechten die in kleine porties worden geserveerd.

Onderstaande kunt u een keuze maken uit de hapjes waarmee wij mogen rondgaan.

Ontvangst van uw gasten met een welkomstdrankje 

Koude gerechtjes:

* Kip cocktail met mandarijntjes en een kerriesaus € 1,75 p.p.
* Noorse garnalencocktail met een cocktailsaus € 2,25 p.p.
* Hollandse nieuwe op een bedje van bietensalade € 2,75 p.p.
* Boerenham met meloen € 1,80 p.p.
* Wrapje met boerenham en een kruidencrème € 0,85 p.p.
* Wrapje met gerookte zalm en een kruidencrème € 1,– p.p.
* Vitello Tonato; kalfs rosbief met een tonijncrème € 1,50 p.p.
* Kaas / worst prikker € 0,50 p.p.
* Zalm dipper met een sausje € 1,75 p.p.
* Stokbroodje belegt met roombrie en honing € 1,75 p.p.
* Stokbroodje belegt met groene pesto, rucola en gerookte kip € 1,75 p.p.
* Stokbroodje met gerookte forel € 1,75 p.p.
* Mini sandwiches met gerookte zalm € 2,25 p.p.
* Mini sandwiches met rosbief € 2,25 p.p.

Warme gerechtjes:

* Kip saté met atjar en pinda saus € 1,25 p.p.
* Speklapje met gefrituurde uienring en BBQ saus € 2,25 p.p.
* Bos champignons met knoflook en room € 2,25 p.p.
* Scampi’s in bruine suiker € 3,25 p.p.
* Pizza broodje huisgemaakt € 1,25 p.p.
* 2 Pittige gehaktballetjes met een tomatensaus € 1,25 p.p.
* Mix van div. mini kroketjes € 0,50 p.p.
* Warme bittergarnituur € 0,50 p.p.
* Kleine puntzak verse frites met mayonaise € 1,25 p.p.
* Zalm / panga rolletje met boter / citroen saus € 2,– p.p.
* Bladerdeeg hapjes ( kipkerry, ham / kaas, ragout ) € 0,90 p.p.
* Gemarineerde sparerib € 1,25 p.p.

Reserveren?

Bel ons om uw reservering te plaatsen

T: 0493-491564

Of vul onderstaand formulier in
Wij sturen u bevestiging van uw reservering terug.




Cadeautip!

Openingstijden
Restaurant

Maandag t/m vrijdag *
* woensdag gesloten

11.00 - 21.00 uur

Zaterdag & Zondag

10.00 - 21.00 uur

Openingstijden
Cafetaria

Maandag t/m vrijdag *
* woensdag gesloten

11.30 - 21.00 uur

Zaterdag & Zondag

11.30 - 21.00 uur

Scroll to top